1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Bani din Scris

     Bani din scris …..Tot mai multe firme isi deschid portile spre Romania si ne ofera posibilitatea de a munci la domiciliu, si a ne indeplini “visul” de face bani din internet. Totusi, bani pe net si mai ales bani din scris  nu se fac  usor fiind nevoie de multa munca si seriozitate.

      O sa va prezint o companie care ne da posibilitatea sa facem bani scriind sau corectand diverse articole. Ei sunt in cautarea unor persone interesate de munca la domiciliu in timpul liber sau full-time . Nu este nevoie de experinta anterioara ci doar de cunoasterea limbi engleze la nivel mediu si dorinta de face “ bani din  scris ” . Spun engleza la nivel mediu pt ca muncesti acasa si poti accesa Google Translate sau orice alt dictionar, binenteles cu cat stapanesti mai bine engleza cu atat vei munci mai repede si vei castiga mai mult intr-un timp mai scurt.

     Daca tot am vorbit de bani , care sunt joburile disponibile ?

- Scrie comentarii, review-uri scurte pt restaurante si companii (până la $ 150)
- Scrie articole pe anumite bloguri (până la $ 30 pe articol)
- Revizuirea scenarii de film de la Hollywood (până la $ 500 pe scenariu de film)
- Scrie articole scurte despre o varietate de subiecte (până la 200 de dolari pe articol)
- Revizuieste Site-uri cu continut inadecvat (până la 20 dolari o oră)
- Corectează conținut cu greșeli (până la $ 20 pe oră)

    Asadar daca nu te deranjaza sa scrii pt joburile de mai sus  atunci asta  este o oportunitate perfecta pentru tine!


      Joburile provin de la alte  sute de companii, cum ar fi 20th Century Fox, Paramount Divertisment, Ford Motor Company, Google și multe altele!
      Recrutarile se fac pentru a umple 1000 de locuri de muncă pentru aceste companii în fiecare an. Aceste companii platesc fie bi-săptămânal, sau lunar, prin cec, paypal sau de depozit direct.
     Asadar daca  sunteți un scriitor  talentat sau  pur si simplu sunteți în căutarea unui loc de muncă, sau doriți să faceți ceva in timpul liber care sa va aduca cateva sute de dolari pe luna puteti verifica joburile va sunt puse la dispozitie .

11 comentarii:

  1. mi-am facut cont, sa vedem ce iasa

    RăspundețiȘtergere
  2. LUCREZ CE EI DE CEVA VREME, AM MULT TIMP LA SERVICI...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, si la inscriere iti cer bani..Pai naiba le da bani si 68$ :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand vreau sa ma inscriu ma trimite automat in contul paypal, sa platesc..ce garantie am eu ca vad banii aia? 30$ sau 200$ pe articole, ca asa as da ceva bani la inscriere..Dar nimeni nu poate garanta ca nu este o inselatorie acest site..:)Pentru ca am mai trimis 21$ degeaba la un site asemanator care era ceva cu sondaje, la fer arata interfata siteului..Si am mai vazut ceva? Nimic..Nici macar nu ma mai redirectionat sa ma inscriu dupa ce am platit..:)))))) Aveti grija cu siteurile care cer bani..

    RăspundețiȘtergere
  5. http://adf.ly/htLK0 incercati mai bine asta

    RăspundețiȘtergere

  6. am incercat metoda de aici, am primit oferta gratuita si am retras deja 50$ in 2 saptamani, e ceva pentru inceput. multumesc adminului. incercati si voi sa faceti bani pe net intrand aici http://money.cumarfi.net/

    RăspundețiȘtergere
  7. salutare tuturor pentri cei interesati va recomand sa incercati acest site, e unul de sondaje, nu trebuie sa investiti nimic,trebuie doar sa vizionati 5 filmulete si sa raspundeti la cateva intrebari, eu lucrez de cateva zile si sunt multumita, linkul e acesta http://awsondaj.com/?ref=122378 mult succes, merita sa va inscrieti si sa vedeti cum e.

    RăspundețiȘtergere
  8. care vreti sa faceti bani scrietimi pe contact@padtv.ro scri articole si faci bani. detalii mai multe pe mail

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks