1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

De Citit

Vrei sa faci bani pe internet? Ok, noi  iti oferim resursele , tu castigi  banii.
          De ce ai nevoie pentru inceput? Trecem peste faza calculator, internet si un mouse bun, foarte importanta este perseverenta si ambitia. Foarte multi incearca sa faca bani pe internet dar 70% se opresc la jumatatea drumului iar apoi ii descurajeaza si pe altii sa incerce - un fel de "de ce sa nu moara si capra vecinului". Dar cum tu esti  ambitios, perseverent si responsabil cu un obiectiv precis, acela de a  face bani pe internet te incadrezi in tiparul nostru, a celor 30% care facem bani, in una  dintre cele mai  profitabile industrii - internetul.
In continuare o sa va dau cateva sugestii, sfaturi,  sau cum vreti voi sa le ziceti, pentru a putea incepe propria voastra afacere ( este ideal daca o sa o priviti ca pe  o afacere).
           Sunt mult mai multe metode de a face bani dar vom vorbi despre cele in care nu trebuie sa investesti nimic, astfel vom exclude posibilitatea de a pierde bani. Asta inseamna ca pica din start pariurile, cazinourile si pokerul; nu spun ca nu se pot castiga bani din ele dar poti si pierde bani, iar noi vrem ca tu sa faci bani nu sa pierzi bani. Toate site-urile care platesc, te platesc sa faci ceva pentru ei, iar principalele "munci" sunt  :  sa dai click pe reclame, sa citesti ceva,  sa scrii un articol, sa scrii un capitol dintr-o carte, sa aduci vizitatori pe site-ul lor,  sa te inscri pe anumite site-uri,  sa scrii comentarii, te platesc pentru a viziona filmulete, sa joci anumite jocuri, scurtare de link-uri, poate am scapat cateva, dar cam astea sunt baza.
           Cea mai buna metoda de a face bani este sa dai click pe reclame ( "pay to click" sau "ptc" - prescurtatea fiind cel mai des intalnita), este si cea mai usoara, iar castigurile pot ajunge si la sume cu patru cifre. Noi in cadrul site-ului avem o lista cu cele mai bune site-uri ptc care platesc. Va puteti inscrie dand click pe banner-ul aferent fiecarui site iar apoi completati formularul sau dati click pe "REGISTER", "JOIN" sau "SING-UP" si apoi completati formularul de inscriere.

Reclamele pe care va trebui sa dati click le gasiti la sectiunea "view ads", "view advertisment", "browse ads", "surf ads" sau "earnings area" in functie de site .

Fiecare reclama va putea fi vizualizata o data pe zi si veti fi platit in medie cu 0,01$/ reclama vizualizata. Fiecare reclama va avea un timp de vizualizare intre 5 si 30 de secunde in functie de site.
Cu cat veti fi incris la mai multe site-uri cu atat o sa putei castiga mai mult, iar cand dati chas out de la 30-40 de site-uri o sa luati o suma frumoasa ( chas out mediu  2$ x 40 site-uri = 80$ , puteti avea mai multe retrageri pe luna )
Folositi Opera, Firefox sau Google Chrome ( atentie cateva site-uri nu accepta google-chrome), asa o sa puteti deschide mai multe site-uri odata in aceeasi fereastra  iar reclamele se vor deschide in "file noi" nu in "ferestre noi", puteti sa deschideti o data cate site-uri vreti, eu recomand in jur la 6-7, asta depinde si de rezolutia pc-ului si de banda de internet care o aveti. Sa zicem ca inainte erati ( sunteti sau veti fii) inscris la 6 site-uri pay to click, le deschideati de rand si dadeati click pe reclame, acum le deschideti pe toate 6 o data, introduceti parolele si in acelasi timp in care stateati sa se "incarce" o reclama se vor incarca 6. Acum ganditi-va ca in timpul in care castigati cu cele 6 site-uri initiale acum puteti castiga cu 36 de site-uri.


Pentru a castiga mai mult pe un site va trebui sa ai referrali, persoane care se inregistreaza pe aceste site-uri  prin tine ( link-ul tau creat de site ex: www .onbux.com/?r=numele tau ). Castigurile aduse de referrali sunt intre 10%-100% din castigurile lor, depinde de site. In curand o sa scriem un articol despre cum sa iti gasesti referrali.
- nu incercati sa va faceti mai multe conturi de pe acelasi calculator (majoritatea nici nu va lasa) pentru ca riscati sa va stearga ambele conturi.
- nu incercati sa folositi programe care dau click-uri automat pentru ca o sa fiti prinsi la un moment dat
-la cateva site-uri ( putine) nu va mai puteti schimba adresa de paypal care ati introdus-o atunci cand ati facut contul asa nu introduceti la vrajala
-nu cumparati  nu stiu ce ghiduri gen " 300 de referrali pe saptamna", " cum sa ai 200000000 de referrali" sunt vrajeli.
- nu folositi aceeasi adresa de email pentru toate site-urile pe care sunteti inscris.
-nu folositi aceeasi parola la toate site-urile
-faceti-va o agenda sau un caiet unde sa aveti scrise prolele si pinurile de la site-uri
- feriti-va de site-uri scam, site-uri care nu platesc; site-urile postate pe blogul nostru sunt folosite de noi si PLATESC.
-la unele site-uri plata se proceseaza manual si de aceea poate dura intre 2-10 zile
- unele site-uri pot pica pentru cateva zile din cauza serverelor, atacurilor sau altor motive dar isi revin si va despagubesc pentru zilele in care nu au putut fi online.
-sunt anumite ore in zi in care unele site-uri cu servare mai mici functioneaza mai greu, cel mai bine ar fi sa reveniti mai tarziu.
             Pentru a scoate banii din conturile site-urilor aveti nevoie de conturi la unele "banci" (functioneaza ca si conturi bancare)  de pe internet - PAYPAL si ALERTPAY. La PayPal va trebui introduceti nr. cadului iar ei  vor extrage de pe cardul dvs 1,5 euro - dvs va trebui sa mergeti la banca sa scoateti un istoric al platilor si acolo este un cod din patru cifre pe care va trebui sa il introduceti pt a va valida contul dvs PayPal iar cei 1,5 euro vor intra in contul dvs PayPal. Nu va speriati ca va trag banii de pe card sau alte chestii, este o masura de siguranta sa verifice cardul dvs, sa nu va treziti ca alimentati contul altcuiva cu banii din PayPal. La AlertPay este foarte simplu iar nr cardului ( codul iban) il veti introduce doar cand veti face transferul.
Daca aveti intrebari, nelamuriri sau sfaturi va rugam sa lasati un comentariu 
NOTE: DATORITA FAPTULUI CA AM UN PROGRAM INCARCAT INFORMATILE PRIVID SITE-URILE PTC NU MAI SUNT DE ACTUALIATE

5 comentarii:

  1. Buna, nu te intereseaza un schimb de link?
    Ai un site interesant si ar fi util pentru cititorii ambelor site-uri schimbul de informatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. screnshot-urile sunt de la onbux care promitea sa fie un site ptc serios si s-a dovedit a fi scam...eu,unu' am pierdut pe site-ul ala 80$,dar asta e viata...

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.vivasms.ro/h/dac8ceff1c
    Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil!

    In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult ? Recomanzi vivaSMS prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei.

    In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau

    http://www.youtube.com/watch?v=rYQryJ0KRJg

    RăspundețiȘtergere
  4. <<< Metoda mea cu care poti castiga o gramada de bani dintr-un joc de strategie >>>

    http://tepromovam.blogspot.ro/2013/06/faci-bani-jucandu-te-joc-de-strategie.html

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks