1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Idei afaceri - Bani din domenii

Idei afaceri online – bani din domenii. O idee buna de afaceri pe net  este cumpararea de domenii.
            Bani din domenile virtuale se pot face, la fel de multi ca din domeniile reale. De exemplu “hotels.com” s-a vandut cu frumusica suma de 9.5 milioane de dolari iar “silver.com” cu 870 000 de dolari . Este adevarat ca nu toate domenile se vand  la acele preturi , dar totusi merita incercat.
             Cum alegem numele domeniului pe care vrem sa il cumparam?
  O modalitate ar fi Google AdWords (sau orice alt program care arata relevanta cuvintelor cheie)… cautam cuvintele cu cea mai mare “cautare” si vedem care nu este “ocupat”.
 O alta modalitate ar putea fi “specula” …. De ex: …. afli ca vine o noua firma in Romania , se pregateste o noua emisiune tv , apare o noua vedeta, isi deschide vecinu fastfood, vezi un club de success care nu are site … cu alte cuvinte iti cumperi un domeniu cu un nume care ar putea deveni cunoscut sau care nu a apucat sa isi faca inca site. Daca este din tara cuperi domeniu  “.ro”  iar daca este din afara “.com” si astepti sa vina cineva cu banii .
            La afacerea “ bani din domnenii”  sa nu uiti ca trebuie sa ai rabdare si bani , dar este o nisa din care se pot face bani din internet . Succes!!!

Un comentariu:

  1.  
    Nu veti regreta !!!!! Distractie si voie buna intr-un joc de strategie din care scoti bani !!!! Doar incearca si vei vedea.... http://www.marketglory.com/strategygame/maubau

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks