1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Idei afaceri - Bani din domenii

Idei afaceri online – bani din domenii. O idee buna de afaceri pe net  este cumpararea de domenii.
            Bani din domenile virtuale se pot face, la fel de multi ca din domeniile reale. De exemplu “hotels.com” s-a vandut cu frumusica suma de 9.5 milioane de dolari iar “silver.com” cu 870 000 de dolari . Este adevarat ca nu toate domenile se vand  la acele preturi , dar totusi merita incercat.
             Cum alegem numele domeniului pe care vrem sa il cumparam?
  O modalitate ar fi Google AdWords (sau orice alt program care arata relevanta cuvintelor cheie)… cautam cuvintele cu cea mai mare “cautare” si vedem care nu este “ocupat”.
 O alta modalitate ar putea fi “specula” …. De ex: …. afli ca vine o noua firma in Romania , se pregateste o noua emisiune tv , apare o noua vedeta, isi deschide vecinu fastfood, vezi un club de success care nu are site … cu alte cuvinte iti cumperi un domeniu cu un nume care ar putea deveni cunoscut sau care nu a apucat sa isi faca inca site. Daca este din tara cuperi domeniu  “.ro”  iar daca este din afara “.com” si astepti sa vina cineva cu banii .
            La afacerea “ bani din domnenii”  sa nu uiti ca trebuie sa ai rabdare si bani , dar este o nisa din care se pot face bani din internet . Succes!!!

3 comentarii:

 1.  
  Nu veti regreta !!!!! Distractie si voie buna intr-un joc de strategie din care scoti bani !!!! Doar incearca si vei vedea.... http://www.marketglory.com/strategygame/maubau

  RăspundețiȘtergere
 2. Want to join new affiliate networks?
  Visit our affiliate directory to look at the ultimate list of affiliate networks.

  RăspundețiȘtergere
 3. Need To Increase Your ClickBank Traffic And Commissions?

  Bannerizer makes it easy for you to promote ClickBank products by banners, simply go to Bannerizer, and get the banner codes for your favorite ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator Tool to promote all of the ClickBank products.

  RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks