1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

TRAFFIC EXCHANGE

Traffic exchange - cu alte cuvinte, eu iti vizitez site-ul, tu il vizitezi pe al meu, o definitie mai usoara nu este.
In continuare voi incerca sa va prezint unele dintre cele mai bune site-uri din aceasta categorie iar ca o mica sugestie ar fi - sa va inscrieti  pe mai multe site-uri si sa nu le folositi zilnic ci la intervale de 2-3 zile, pentru a nu va "adresa" la aceeasi utilizatori (de ce ? ex: tu nu esti curios de site-ul meu si nu vei fi nici maine nici peste 1000 de ani, dar peste 2 zile tu  poate nu mai intri pe site-ul de traffic exchange, ci intra cineva care poate arata interes pt site-ul meu si astfel obtin un vizitator constant; majoritatea utilizatorilor de site-uri pt traffic exchange intra de obicei "azi si maine" dupa care se plictisesc si o lasa balta, de aceea este indicat sa intri la 2 -3 zile )
EasyHIts4U e unul din cele mai bune site-uri de traffic exchange oferind un raport de 1:1 (la un site vizitat de tine, primesti o vizita pe site-ul tau) in plus la 1000 de site-uri "vizitate" primesti 0,30$ iar la fiecare 25, 50 site-uri (viz) cate un bonus si ce este cel mai important puteti sa selectati optiunea "vizitatori doar din RO".  Va puteti inscrie de pe banner-ul de mai jos.

1:1 Traffic Exchange


EnterClick.ro - "se doreste a fi un proiect amplu de viitor care va fi solutia perfecta pentru promovarea site-urilor noi sau chiar pentru popularizarea site-urilor deja existente. Fiecare user va avea posibilitatea sa promoveze site-urile pe care le detine sau doreste sa le promoveze, GRATUIT in comunitatea EnterClick! "
EnterClick"Fiecare user din comunitate acceseaza celelalte site-uri inscrise ale celorlalti useri si primeste pentru fiecare site accesat 1 credit. Pentru ca site-ul tau sa apara celorlalti useri e nevoie sa ai credite, la fiecare click primit pierzi 1 credit, deci exista un raport de 1 la 1 intre click dat si click primit." (sursa EnterClik.ro)

  EnterClick- este una dintre cele mai usoare metode de a face traffic pentru site-ul tau, are un surf automat, nu te streseaza cu verificari aiurea sa vada daca esti la pc sau cu introduceri de coduri, din partea mea are nota 10.
Va puteti inscrie aici sau de pe banner-ul aferent. 






Trafic-Site este un site asemanator EnterClick, de care sunt destul de multumit.

3 comentarii:

  1. Cu www.4pub.ro poti obtine like-uri pe Facebook rapid, sigur, usor si GRATIS! Sistemul nostru de schimb social este complet GRATIS si va fi asa mereu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Using EasyHits4U you can earn free advertising credits by visiting other website-ads from a membership base of over 1.2 million accounts. Earn credits fast with a 1:1 Exchange Ratio.

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks