1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Bani pe net. Cum sa castigi bani pe net

Bani pe net ... Cum sa castigi bani pe net ? Foarte multa lume vrea sa castige bani pe net  si mai multa lume spune  ca nu se pot face bani pe net si ca toata chestia cu bani pe net si bani din internet e o mare vrajala.          Dar oare care este adevarul despre bani pe internet ?
 Adevarul e ca sunt 3 categori de oameni:
     1 Cei pentru care castigarea banilor insemna  trezirea la 6 dimineata si plecarea la servici iar orice alternativa inseamna o prostie si ca nu esti "om serios", iar in gandirea lor, sa ii spunem traditionala ne pot transmite doar un : " daca iti trebuie bani dute ba  la servici !!! ". Nu vreau sa povestesc mai multe despre acesti oameni doar ca ei reprezinta  majoritatea populatiei din romania .
    2 A doua categorie sunt cei care accepta intr-o oarecare masura ideea ca se pot face bani din internet uni dintre ei au si incercat dar au luat teapa sau au facut foarte putini, ei sunt cei care nu ajung la stuguri si spun ca sunt acri  si ca tot universul comploteaza impotriva lor.
   3 Bun, am ajuns si la a 3-a categorie cei care fac bani pe internet , da, exista si oameni care fac bani pe net , uni mai multi , uni foarte multi iar alti mai putini  dar toti fac "bani pe net".


Acum pentru ati intrat pe acest blog ca sa vedeti cum se castiga bani pe net o sa va spun cateva greseli pe care sa  nu le faceti atunci cand vreti sa va apucati sa face bani din internet si sper ca in anul 2014 daca toate lucrurile merg cum ar trebui, sa scoatem un material video foarte amplu despre cam tot ce insemna sa faci bani pe internet pornind de la zero.
 Revenind la subiectul nostru  foarte multa lume care incearca sa fac bani pe net comit niste greseli elementare. In primul rand atunci cand te apuci sa faci bani pe net , probabil cu foarte putine cunostinte despre internet (nu vreau sa jignesc pe nimeni ) , nu poti visa ca maine o sa te lasi de servici si o sa castigi 1000 $ pe luna  muncind 3-4 ore pe zi , ii imposibil . Trebuie sa ai foarte multe cunostinte despre internet ca sa ajungi la astfel de performante, iar cunostinte despre internet nu insemna sa sti sa intri pe internet  sa dai jos filme si muzica sa instalezi programe si sa spargi un cont de yahoo.
 Acum ca v-am spulberat un vis sa revenim la metodele clasice de a face bani pe net .... de obicei lumea incepe sa faca bani din clikuri sau alte metode asemanatoare .... asa am inceput noi sa facem. Dar de ce totusi lumea nu face bani nici din clikuri ?
- din clikuri nu se fac multi bani asa cum viseaza multi ... nu poti face 1000$ stand 5 minute pe zi si dand 10 click-uri ... cine ii nebunu care sa plateasca  atatia bani pt 10 click-uri care le poate da si un copil de 10 ani ..  Apoi, noi, de exemplu dadeam click-uri , citeam mail-uri si alte chesti pe vreo 50-60 de site-uri de genul, aveam un blog in engleza  in care bagam mii de vizite pe zi cu traffic exchange care imi aduceau refferali si la sfarsitul luni cand trageam linie se adunau cateva sute de dolari... da munceam frate de imi iesea pe urechi. Pot spune ca asta ii marele secret ... munca.
 Apoi cu marketul affiliat ..... acolo ii mai mult de munca la inceput , si necesita mai multe cunostinte de internet dar se castiga si mai multi bani ... doar ca foarte multa lume renunta  inainte sa isi incaseze bani ( asta ii valabil la toate site-urile de facut bani ) . Probabil multi din cauza ca unele site-uri nu te platesc decat atunci cand ajungi la un anumit prag renunta ... si cam aia ii si ideea ... acele site-uri castiga foarte multi bani din faptul ca tu , si alte zeci de persoane ,  ai facut 20$ si ai renuntat ca sa ajungi la pragul de  100$ sa iti trimita bani. Si aici nu poti spune ca ei sunt de vina ci tu ca nu ai muncit destul sau nu ai gasit  metodele de a face cei 100$ ... si pentru a sti metodele trebuie sa ai ... cunostinte care nu se deprind de azi pe maine.
Asadar ca o concluzie scurta ... ii deja prea lung articolul is multa se plictiseste citind atat .... Se pot face bani pe net ! Ii o nebunie sa negi acest lucru pentru ca o data ce ai intrat pe Google, pe Cancan pe Sport.ro  sau ai dat click pe o reclama sau ai dat ceva jos de pe net cineva a castigat deja bani de pe urma ta . Prin simplu fapt ca ai intrat pe net cineva a castigat bani si doar pentru faptul ca nu esti tu acela nu poti nega acest  fapt.
 Apoi nu poti face bani fara munca , perseverenta si  studiu iar atunci cand nu reusesti ,cu exeptia faptului ca  site-ul sa inchis sau ca nu plateste , problema nu ii la ei ci problema ii intotdeauna la tine .
 Va salut si sper sa va ajut cu cat mai multe sfaturi si  metode de a face bani pe net . Spor la munca!!


5 comentarii:

  1. Va recomand un joc de strategie in care faceti bani reali, combinati utilul cu placutul ;) dupa o perioada puteti ajunge si la un castig de 2000 euro pe luna !!!! Doar incercati si veti vedea!...http://www.marketglory.com/strategygame/goku1

    RăspundețiȘtergere
  2. CASH FAST sare in ajutorul celor care doresc sa faca bani online in Romania legal si usor oferindu-le o metoda GRATUITA prin care pot obtine incepand de azi un venit intre 50 si 500 Lei/zi. http://www.cashfast.co.vu/p/te-abonezi-si-primesti-acces-la-cash.html

    RăspundețiȘtergere
  3. On EasyHits4U you can earn free advertising credits by surfing other website-ads from a member base of over 1,200,000 accounts. Earn credits fast with a 1:1 exchange ratio.

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks