1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Idee de afacere - Carti online

Cartile online sunt din ce in ce mai cautate -  prin urmare  o idee de afacere ar fii scrierea de carti online . Desi nu ii usor sa scri o carte, cu o buna promovare poti pune pe picioare o afacere la domiciliu  profitabila.
Dar de ce ai nevoie pentru ca aceasta idee de afacere sa se materializeze si sa devina o sursa de venit consistenta?
In primul rand- trebuie sa ai talent la scris … daca ai talent munca va deveni usoara si vei castiga timp – daca nu esti foarte talentat --- cu multa munca vei reusi .
Apoi pt a scrie o carte … ai nevoie de un subiect . Subiect care trebuie ales cu multa grija, trebuie sa alegi un subiect care sa prinda la public si sa aiba o anumita utilitate pt o nisa de piata  de ex: “ Cum sa devi pitioanca in 30 de zile” sau  “Cum poti repara o masina doar cu  o sarma si cu un patent” sau “ 100 de sfaturi practice pt cresterea legumelor pe balcon” :))) .  Apoi dupa ce ati ales subicetul incepe munca de documentare . Incercati sa va documentati bine  despre subiect pentru a da informatii de calitate  cititorilor, atat incepatori cat si celor care cunostinte avansate despre acel subiect . Structurati informatile in capitole usor  de citit si includeti cat mai multe  grafice si imagini. Dupa ce reusiti sa o finalizati este foarte important sa o dati la “ corectat” la unu- doi prieteni.
In cele din urma urmeaze promovarea ----este foarte important sa iti faci un site sau un blog in care sa iti prezinti cartea apoi sa ii faci un pic mai multa reclama.

In concluzie este o afacere buna ,chiar daca prima carte este mai greu de scris si iti va lua ceva timp, dar castigurile in timp vor face  ca eforturile  depuse sa merite. Succes la scris!!!

5 comentarii:

  1. este o idee excelenta . Nu credeti ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi there . Why do you want to ban the internet. + Besides, one day my friend, we should not worry = The Internet Will Band Us.

      Ștergere
  2. BA DA, DAR TREBUIE SA AI TIMP

    RăspundețiȘtergere
  3. la scris stam bine... cu promovarea stam mizerabil :D
    Geaba slove ştim a scrie
    C-am rămas fără plachie.
    Să "scrim" pentru cocălari,
    Poate ies ceva biştari

    :)))

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks