1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Top 10 Antivirusi



Cineva ma intreba acum cateva zile ce antivirus folosesc care ar fi cel mai bun program antivirus sau daca stiu un antivirus bun gratis. Asa ca m-am gandit la un top 10 antivirusi , topul este unu strict personal nu tine cont de performante,  de statistici, de vanzari sau de alte evaluari.

La locul 1 am sa-l pun pe Kaspersky: Internet Security   - este cel mai bun antivirus care mi-a trecut prin mana pardon prin calculator, este antivirusul pe care merita sa dai bani . Descarca gratuit versiunea Trial.





Pe locul 2 la diferenta mica de locul 1 este antivirusul pe care il folosesc acum BitDefender: Internet Security  ofera o protectie  premium de tip spyware, viruşi, troieni sau  alte ameninţări din lumea virtuala  –de ce pe 2 si nu pe 1 deoarece iti blocheaza download-ul la unele jocuri ce contin crack. Testeaza-l Gratuit Aici.



Pe locul 3 un antivirus foarte drag mie pe care l-am folosit ani de zile - McAfee. McAfee  este un antivirus cu renume pe piata antivirusilor , fiind printre primele softuri de genul aparute prin ani 80 si nu dezamageste nici acum oferind o protectie buna si o interfata prietenoasa. Descarca versiunea Gratuita Aici.




Pe locul 4 AVG: Anti-Virus Free Edition  pe langa faptul ca este gratis ofera una din cele mai bune protectii pt un antivirus gratuit si se misca foarte bine si pe calculatoarele cu performante reduse.Descarca Gratuit.



Pe locul 5
tot un antivirus gratuit : Avast . Se misca bine, ofera o protectie medie, dar daca il folositi e bine din ca din cand cand sa dati o scanare manuala.Descarca Gratuit.






Pe locul 6 G-Data- Security Made in Germania ,un antivirus de top nu stiu daca are vreo importanta ca este facut in Germania dar ei se lauda cu asta. Descarca versiunea Trial.






Pe locul 7 BullGuard. Bullguard Este un antivirus care folosește engine-ul BitDefender.Descarca versiunea Trial.





Pe locul 8 ZoneAlarm un antivirus bun care ofera o protectie medie spre premium, este si varianta free , dar il pun locul 8 pt ca in facultate auzeam in camera numa guitaturile  ciudate, zici ca omorai porcul … cand detecta un virus.Descarca varianta Gratuita.



Pe locul 9 F-Secure un antivirus de top pe care o sa il  incerc la un moment dat. Descarca versiunea Trial.







Pe locul 10 o sa pun 2 antivirusuri pe care nu ii recomand Panda si Nod32, nu am mai vazut antivirus ca Panda sa iti blocheze conexsiunea la net sau reteaua iar Nod este primul antivirus care m-a facut sa reinstalez un windows











In concluzie, mare atentie pe ce stie-uri intrati si ce dati jos de pe net caci paza buna trece primesdia rea.

5 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks