1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Afiliere eMAG

     Afiliere eMAG sau profitshare. Emag este de departe cel mai popular magazin online, si asta datorita publicitati  pe care si-au facut-o, publicitata la care multi dintre noi am contribuit.                     Pogramul de afiliere Emag a indus “mirajul” ca se pot face usor bani din internet. Postezi reclama emag pe site si booom te umpli ce bani – Dar realitatea este alta .
     Din punctul lor de vedere au facut cea mai buna miscare de piar, acum vreo doi- trei ani au cam umplut toata blogosfera si siteurile cu reclamele lor. Pe unde intrai – pac - iti aprea emag --- commission ok , seriosi la plata , gama larga de  bannere, totul super ok, nui de mirare ca programul lor de affiliere a avut asa success . Problema  este ca succesul a fost mai mult ei decat la noi. Foarte putina lume a resusit sa si vanda ceva ….asa ca majoritatea am facut reclama gratuita. Eu cel putin pe 2 bloguri in doi ani de zile – cu o medie 3000- 4000  vizite/ luna  nu am reusit nici macar o vanzare. Acum unde ii problema ? La noi sau la ei ? La ei nu-i….clar …. La noi, poate ….poate ca ar trebui sa avem 20000 vizite/zi ca sa vindem ceva …. “Parea mea” si acum dam vina pe conceptia  poporului roman , acum 2- 3 ani  romanu era sceptic cu privire la comparaturile online ( iti fura bani de pe card, iti trimite cartofi in pachet , etc), iar cei care nu erau … aveau deja cont pe emag, asa ca sansele noastre de a vinde ceva erau foarte mici. Acum cand lumea sa “e”-mancipat si cuparaturile online a  prins avant, compatrioti nostri au deja la favorite magazinele online, primesc newsletter-ul pe e-mail de la vreo 5 magazine, compara preturile ...etc  asa ca a devenit si mai greu sa vinzi cu un banner.
      Dar totusi exista si romani fericiti, care fac bani cu emag ( sau cu alte programe de afiliere)– CUM? Reteta e simpla : - se ia una , doua bucati produse aflate la promotie si li se face o scurta descriere in care sa adauga 3-4 “pachete drojdie” pentru a le umfla bine caracteristicile , dupa care se orneaza astfel incat sa dea impresia ca ii cel mai bun produs existent pe piata la cel mai bun pret , apoi daca il servesti la cine trebuie vei primi si bani in cont  .
     Ca o concluzie scurta --- pt orice affiliere cu plata/vanzare nu este de ajuns un banner .          





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks