1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Restricted Countries

       Restricted Countries : ROMANIA . Asa ma enerveaza cand vad cate o chestie de genu', mai ales acum cand "Romanii au Talent" , dar cu ce suntem noi mai prosti decat altii? Vrei sa inteleg ca Bulgarii, Moldovenii, si alte natii apropiate dintr-un anumit punct de vedere cu noi is mai cu "mot"? De ce suntem singura tara "Europeana" bagata in aceeasi oala cu Vietnam si China? Nu ma astept sa gasesc niste raspunsuri edificatoare... pur si simplu asa vrea muschiuletul lor. Sa nu imi zica cineva ca "din cauza ca" romanii nu aduc profit sau ca fac ceva smecherii, asta ii vrajala ... si nu vreau sa intru in detalii. Aici nu vorbesc de un ptc care pur si simplu s-o trezit sa baneze Romania sau despre un site (program) care zice ceva de genu "Accepted Countries: USA, Canada and UK, ci despre un program care vrea sa concureze cu GoogleAdSense, and the winner is : AdHitz!!! Jim Gargo, ce s-o gandit el hai sa banez Romania la AdHitz si la ClicSense ii banam pe China si Vietnam da oricum la romani nu le dam numa' cateva reclame ca noi suntem "Geo Targeted". Bai Jim nu iti puneam reclama ta pe un site in ardeleneasca ci pe unu in limba ta de yankeu .... pt ca nenea aia de la goagle or facut goagle traducere si oi' tradusee graiu nieu in graiu domniiiiilor voostre - no binie ma' ; priceputaii ori ba?
Nu-s yo' nici  Gogu Constantinescu nici Henri Coanda nici Nadia sau Nasty da bai yankeule macar pt Hagi care v-o umilit sa nu ne mai bagi in aceeasi oala cu Vietnam. Si inca ceva: AdHitz sucks!!!! (zic si yo ca vulpea aia care nu  ajunge la struguri)
P.S : Draga Jim, nu uita ca in Africa se baga fibra optica.

       Sa revenim la ale noastre... acum cateva zile NeoBux o cam dat un mare tun, adica tapa pentru noi utilizatorii de rand . Eu am scapat sa zic bine din chestia asta, am apucat sa imi acopar banii dati pe referrali, dar ma gandesc cu greu la aia care or investit bani seriosi in site si nu or apucat sa isi scoata investia. Asta e, bine ca nu l-au inchis de tot si ne mai putem scoate banii din cont, oricum ce or facut ei intra in manualele de marketing ii ca un fel de tapa politica. Intr-un an o sa ceara investitii pentru a va putea scoate banii, sa va aduceti aminte ca am zis asta.
    In speranta ca vom avea unu PayPal cat mai gras, va salut si va urez un surf placut

Accepted Countris : USA, Canada, UK  Romania, China, Vietnam

5 comentarii:

  1. =)))) m-am imprastiat de ras, cred ca ar trebui sa scrii un blog umoristic ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine zici tu;) Noi suntem lasati pe urma:(( Sa zicem ca Neobux chiar daca a facut faza care a facut-o cu ”fix advertisments” a adus o inbunatatire a situatiei: ”Neopoits” pe care le poti folosii la ichiriat referali:D Sa nu uitam ca de la referali imprumutati primesti $ 0.005/click (cont standard). Mai grav cu cei directi:(( In legatura cu companiile pentru reclame... Bidvertiser nu iti crediteaza toate clickurile, au cateva reguli: 1.clickurile venite de pe acelasi IP pe reclame diferite nu se crediteaza decat un click 2.daca pana a 2-a oara cand acelasi IP reintra pe site-ul cu reclame nu a mai dat nimeni click, iar nu se crediteaza 3.daca doua IP-uri diferite dau click consecutiv pe aceasi reclama, iar necreditate;) rezulta: ”Tre umplut site-ul cu reclame” Dintre toate incercate iti recomand: http://skyadv.com Poti chiar singur sa-ti dai click de pe acelasi IP folosind browsere diferite;) Primesti min: $ 0.0075 pe click ;) Sper ca ti-am fost de folos:)

    RăspundețiȘtergere
  3. păi, dacă de aici se scot bani? logic...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehe, practic asta e ce vor majoritatea din noi, mai ales pentru cei ce au bloguri legate de pariuri sportive live.

    RăspundețiȘtergere
  5. E ciudat.. pentru cativa oameni care fac prostii sufera cateva milioane.. si nu cred ca suntem in top totusi, americanii fac mult mai multe fraude online dar nu-i restrictioneaza nimeni, ca nu au cum

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks