1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Programe Utile


     Chiar daca toti vrem sa facem bani din internet, avem nevoie si de programe care sa ne faca utilizarea calculatorului mai usoara. Prin urmare m-am gandit sa va reamintesc de unele programe utile si gratuite,  in acest articol o sa prezint doar 5 " programe utile " , dar promit ca o sa revin cu mai multe.

 Aimp3


      Aimp3 este un player audio gratuit, dupa pareara mea cel mai bun si cel mai folositor . Un adevarat contracandidat pentru  celebrul Winamp,
Suportă urmatoarele formate: MP1, MP2, MP3, MPC, MP +, AAC, AC3, OGG, FLAC, APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX.
- Consuma foarte putine resurse
- Poti sterge sau copia din playlist fizic fisierele
- Creezi cu usurinta playlist-uri
 -O multime de optiuni de programare si editare sunet( inchizi calculatorul, inchizi doar muzica, egalizator sunet … etc)




      TeamViewer- este pe romaneste un program cu care poti intra si controla un al calculator de la distanta , daca si calculatorul celalant are acest program instalat, un fel de RemoteDesktop mult mai evoluat.  Este foarte util mai ales mai ales in cazurile in care bunica, matusa nu stie sa instaleze messenger sau alte aplicatii, sau vrei sa intri de la munca pe pc-ul de acasa. In plus acesta aplicatie este diponibila si  pt cei care folosesc un telefon cu  sistem de operare android , si se misca destul de bine , -  adica iti poti controla pc-ul de acasa( sau oricare alt pc ) cu telefonul mobil.
.


     OpenOffice – este o alternativa pentru Microsoft Office, cel mai mare atu al sau fiind acela ca este gratuit. Deasemenea OpenOffice ocupa statiu mult mai mic decat MicrosoftOffice fiind recomandat celor cu pc-uri mai vechi sau mai slabute.
 In rest aproape tot ce se poate face cu MicrosoftOffice se poate face si cu OpenOffice.



     Foxit Reader este un cititor de pdf-uri gratuit, se misca mai repede si ocupa mai putin spatiu decat celebrul AcrobatReader.
 Foxit Reader – poate converti formatul pdf in text , puteti scrie comentari la text, sublinia, copia textul si deasemnea suporta redarea audio si video  cu alte cuvinte poate face o gramada de chesti in plus fata de Acrobat Reader



     Notepad++  - cum ii  supune si numele Notepad++, programul este un Notepad cu ceva in plus. Defapt daca am compara programele ar fi ca si cum am compara o Dacie 1310 cu un BMW serie 3 din 1012 , la baza  fac acelasi lucru, dar detalile fac diferenta . Pe langa usurinta cu care se poate edita un text acest program  ajuta foarte mult pe cei care fac programare sau vor sa schimbe/editeze in HTML, CSS, ASP, PHP, Pascal … etc.  Cu alte cuvinte un program micut foarte util atat pt profesionisti cat si pentru amatori care merita descarcat  si numai ca sa nu mai lucri cu neprietenosul Notepad de la Windows.








4 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks