1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Marketing Online


           Marketing online…ai un site cu produse din care vrei sa scoti profit, si incepi optimizarea web, inscrierea in directoare apoi incepi sa faci tot posibilul sa aduci traffic pe site si te “dai peste cap” pt a fi gasit cat mai repede de motoarele de cautare.Dar e o strategie buna?
          Teoria spune – cu cat inscri site-ul sau blogul pe mai multe directoare, cu atat vei fi gasit mai repede de motoarele de cautare, sau vei avea o pozitionare mai buna . Bun, corect, teoria este buna si practica la fel dar ….acum nu o sa vorbesc despre foloasele inscrieri in directoare, poate o sa o fac cu o alta ocazie . Acum vreau sa vorbim despre  cand nu sunt folositoare directoarele. Si o sa va povestesc o mica experienta traita pe propria piele. Uneori este nevoie sa gresesti ca sa inveti , si nu  este bine sa te crezi intotdeauna mare  si tare. Eu ma consideram un cunoscator de marketing online, SEO, mai am cateva site-uri , bloguri, care merg bine… dar realiatea a fost alta.  M-am apucat cu un prieten bun sa facem un site, trebuia facut rapid si scos profit din el si mai rapid. Site-ul avea scopul de a vinde un singur produs pe piata internationala. Prietenul meu sa ocupat de site si eu m-am dat batman si m-am ocupat de promovare.
          Am inceput agresiv pe toate retele de socializare- bine 70% ca is foarte multe- , am generat mi de vizite de la site-urile de traffic exchange, am postat anunturi si gresala flagranta, m-am concentrate prea mult pe inscrierea in directoare. Site-ul era pe o nisa super aglomerata, iar promovarea site-ului in directoare era defapt o frectie la un picior de lemn . Nu aveam cum sa ajung pe prima pagina, sau macar pe a doua a motoarelor de cautare. Cu alte cuvinte inscrierea  in directoare nu a ajutat de loc . Vizitele care le primeam pe site erau  de la site-urile de traffic exchange care erau vizite netarghetate adica cu sanse foarte foarte mici ca cineva sa cumpere produsul . Alte vizite erau de pe retele sociale  si de pe site-urile de anunturi care erau vizite targhetate adica, pe oameni aceia chiar ii interesa produsul dar din cauza timpului redus  pe care l-am acordat acestor doua modalitati de promovare nu am reusit sa scoatem profit in timp util iar  proiectul nostru a picat.
           Ca o concluzie personala  atunci cand vrei sa vinzi un produs de pe un site, si sa scoti profit rapid. folosestete doar de site-urile de anunturi si de retele sociale , nu iti pierde timpul cu inscrierea site-ului in directoare . Directoarele sunt utile dar in alte conditi si isi fac efectul doar in timp. 

11 comentarii:

  1. ca o concluzie personala ai dreptate mestere

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu stiu ce sa vand, cai de la bicicleta

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pot face bani frumosi pe freelancer.com --> http://www.freelancer.com/affiliates/gotyas/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-a cam prostit si freelancer-ul ... au intrat masiv indienii care accepta niste tarife de nimic .... si-s multi frate!

      Ștergere
  4. Hi,

    My name is Neil Shaffer I’m the Affiliate Manager at BinaryOffers.com,
    The biggest Affiliate Network for Binary Options and Forex.

    I’d like to invite you to join us and you will enjoy

     The highest commissions in the industry !!!
     The best tracking system used by companies like Zynga and Sears !!!
     Dedicated affiliate manager that will work for you !!!
     And most important get paid on time, every time !!!

    I am available to you via email or Skype (aff.binaryoffers) for your convenience

    Thank you in advance for your response

    Best Regards,
    Neil Shaffer
    Neil@binaryoffers.com

    RăspundețiȘtergere
  5. da, trebuie sa ai un pic de habar sa vinzi ceva pe net, pacat ca tu a trebuit sa inveti pe propria ta piele din cate inteleg

    RăspundețiȘtergere
  6. Un nou site care promite multe este Viva SMS,eu am retras pe telefon 5 euro de la ei pentru a verifica daca nu este teapa si am fost platit exact la data la care mi sa promis.Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularele si sa asteti sa primesti sms-uri pe telefon cu oferte,o sa fi platit cu 3 centi pe sms.Daca ai o chipa buna de referali,pe 5 nivele poti scoate un venit frumusel! Succes!

    http://www.vivasms.ro/h/dac8ceff1c

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau un alt link de la viva sms

      http://www.vivasms.ro/h/68fb07feff

      Ștergere
  7. ok si daca ai un site de unde nu vrei sa produci bani, dar conteaza pt Google cati vizitatori ai, un sait cu presari servicii de exemplu , functioneaza traffic exchange sa iti aduca vizitatori pt a iti mari vizibilitatea in google search engine sa ajungi undeva in prima pagina ??

    RăspundețiȘtergere

  8. am incercat metoda de aici, am primit oferta gratuita si am retras deja 50$ in 2 saptamani, e ceva pentru inceput. multumesc adminului. incercati si voi sa faceti bani pe net intrand aici http://money.cumarfi.net/

    RăspundețiȘtergere
  9. Using EasyHits4U you can earn free advertising credits by visiting other website-ads from a account base of over 1,200,000 accounts. Earn advertising credits faster with a view per view model.

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks