1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Top 10 Browsere


Cu toti vrem ca paginile de intenet sa se incarce cat mai repede, iar daca petrecem mult timp pe intenet vrem ca “mediul” in care petecem timpul  sa fie cat mai placut. Cu alte cuvinte interfata cu care navigam pe internet sa ofere cat mai multe optiuni care sa ne ajute atunci cand vrem sa tina minte un site, sa ne organizeze munca, sa ne fereasca de paginile  cu virusi  sau alte chesti pe care le consideram noi importante. De fapt pt multi browserul  este cel mai folosit program din pc asa ca m-am gandit la un top 10 browsere. 


Pe locul 1, preferatul meu si primul program pe care il instalez pe un pc Google Chrome, simplu, rapid , puternic. Are cel mai bun management de marcaje si cea mai tare optiune, nu stiu daca o mai are vreun browser (opera incearca ceva dar sunt departe)- te loghezi pe chrome folosind un cont gmail apoi toate marcajele sau site-urile tale adaugate la “favorite” raman pe acel cont. Apoi indiferent unde te loghezi pe google chrome cu acel cont o sa ai marcajele tale. In rest ofera o plaleta foarte mare de programe care se pot adauga si te pot ajuta in navigare sau munca pe care o debui.Nu in ultimul rand este cel mai sigur browser din lume in 2012.Descarca Gratis Aici.


Pe locul 2  preferatul multora Firefox .Browser folosit de majoritatea romanilor, chiar am lucrat intr-un domeniu in care aveam acces la calculatoarele  clinetilor si 90% il foloseau, nu ma intrebati ca nu stiu, probabil ca este un browser vechi de care toata lumea a auzit… Ce are ok  Firefox- caruta de programe care se pot atasa  si controlul parental in rest un browser mediu care doar in mainile unui profesionist poate deveni un browser premium. Un minus ar fi timpul ridicat  de incarcare a site-urilor, fiind unul dintre cele mai lente browseruri din acest clasament.Descarca Gratis Aici.


Pe locul 3 Opera – un browser premium stabil cu o interfata placuta care iti ofera multe optiuni si poate cea mai rapida gestionare a marcajelor, ce are in plus fata de restul este Mouse Gestures  o aplicatie prin care gesturile mouse-ului  pot deveni comenzi. Apoi Opera Turbo este excelt pt utilizatori de pc cu performante redese sau cu o conexiune la internet slabuta.Descarca Gratis Aici.


Pe locul 4  batranul Internet Explorer… un browser pe care il cunoastem cu toti si care nu mai are nevoie de nici un comentariu.



Pe locul 5   borwserul celor de la Apple pentru sitemul de oparare Mac OS, Safari, care este compatibil si cu Windows. Bun, frumos si  cel mai rapid - cel putin asa o spun rapoartele pe care ma uit acum, nu stiu daca testele au fost facute pe un system de oparare Mac sau Windows dar oricum este o optiune interesanta pt cei care vor ceva un pic diferit.Descarca Gratis Aici.



Pe locul 6 – Maxthon, daca am fost in America la Safari mergem acum in China. Un fel de copie la Internet Explorar  dar mai lent. In rest un browser relative sigur  si cu o functie mai ciudata – drag and drop, adica arunci orice adresa dintr-un text ilnel si el o deschide.Descarca Gratis Aici.



Pe locul 7-  RockMelt – ideal pt fani facebook sau mai bine spus creat pt facebook. Are facebook integrat  iar in rest ce mai conteaza, ceva din firefox si chrome si gata.Descarca Gratis Aici.





Pe locul 8 Deepnet Explorer –o copie la Internet Explorar care sa lauda ca se misca mai bine decat originalul.Descarca Gratis Aici.






Pe locul 9 Avant – se remarca prin faptul ca poti da zoom pe fotografii pana la 500%, destul de interest.Descarca Gratis Aici.








Pe locul 10 Phaseout – se remarca printr-un aspect diferit, daca vrei sa dai un look SF la pc-ul tau- sa intrebe toti ce ii ala -il recomand.Descarca Gratis Aici.





In concluzie puteti folosi mai multe browsere  care sa faca munca mai usoara si de ce nu sa va ajute sa catigati cat mai multi bani din internet

3 comentarii:

  1. foarte tare topul nici nu stiam de existenta unor browsere

    RăspundețiȘtergere
  2. chrome este cel mai tare

    RăspundețiȘtergere
  3. Are you looking for free Instagram Followers & Likes?
    Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT AND TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks