1

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
 

Bani din postari pe forumuri


Stiai ca exista companii care te platesc pentru a posta pe forumuri? Ei bine, da, in mediul online puteti descoperi numeroase site-uri ce va ofera bani pentru fiecare postare pe care o incarcati pe forumul ales. Ce este neaparat necesar este un nivel avansat al limbii engleza, in special cand vine vorba de gramatica si de scrieri. In afara de asta, daca va descurcati si sunteti familiar cu postarea pe forumuri, cu atat mai bine, dar acest lucru nu este obligatoriu. Desi aceasta metoda de a face bani nu este una care sa va aduca venituri uriase, totusi, genereaza ceva banuti ce sigur nu v-ar strica.

Printre cele cateva dintre platformele ce ofera posibilitatea de a face bani prin intermediul postarilor pe forumuri se numara:
        Pay Per Post Forum
        Content Current
        Forums First
        Knoji
        Kickstart Your Forums
        Post Loop
        We Love Forums
        Paid Forum Posting
        Professional Forum Posters

Insa astazi vom discuta mai indeaproape despre Postloop. De ce? Fiindca este unul dintre cele mai populare site-uri de genul acesta si deoarece este foarte apreciat in randul celor care detin forumurile, dar si in randul celor ce posteaza.

Detinatorii de forumuri se pot folosi de Postloop pentru a atrage mai multe postari pe forumurile lor, cei ce au un blog la fel, atrag mai multe comentarii pe blogurile lor, iar dumneavoastra puteti face bani prin a posta pe forumuri sau a comenta pe bloguri. Asadar, toata lumea castiga! Ca o paranteza, am gasit site-ul asta cu mai multe metode de castig.

Dupa ce va inregistrati pe Postloop, va trebui sa scrieti 10 postari de calitate si sa le incarcati pe forumul principal. Aceasta este conditia principala dupa care veti fi sau nu selectat. Asigurati-va ca aceste articole de inceput sunt originale si corecte din punct de vedere gramatical, pentru a va oferi o sansa in plus in a fi selectat. In mai putin de 24 de ore, veti primi si raspunsul.

Apoi, imediat dupa ce primiti confirmarea ca sunteti acceptat, puteti incepe sa va alaturati cat mai multor forumuri. Pentru inceput, 10 sunt de ajuns, pana va obisnuiti cu mediul si cu ceea ce aveti de facut. Insa de obicei, e recomandabil sa fiti prezent pe cat mai multe forumuri, fiindca asta inseamna profituri mai mari. Odata ce scrieti o postare, o puteti incarca pe fiecare forum, fiecare dintre acestea fiind platite. Veti primi bani deci, de 10 ori, pentru  o singura postare incarcata de mai multe ori pe diferite formuri. Munciti mai putin, dar primiti mai mult!

Dupa o anumita perioada de timp, veti fi ‘notat’ pentru postarile dumneavoastra. Cu cat aveti un rating mai mare cu atat veti castiga mai multe puncte, ce ulterior pot fi transformate in bani. Asadar, e bine sa scrieti cat mai original si mai relevant, pentru a va putea bucura de un rating mai mare, si deci si de mai multi bani.

Nu mai pierdeti timpul si incercati si dumneavoastra o astfel de metoda. E simplu, usor si rapid!

3 comentarii:

  1. Nu am auzit de metoda aceasta de a castiga bani prin munca la domiciliu. Este foarte interesanta si o voi incerca...

    RăspundețiȘtergere
  2. nustiu ce sa zic..... mult de munca

    RăspundețiȘtergere
  3. Un mod de a munci la domiciliu..de luat în calcul

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks